Oppimisympäristö

Oppimisympäristö

35,00 €
sis. 10 % ALV
Toimitetaan sähköisesti PDF-muodossa.

Luo viihtyisä ja opettavainen ympäristö, jossa on ilo oppia! Kun lapsen ympäristössä ja tunnetaitomateriaaleissa toistuvat samat tutut kuvamaailmat, on lapsen helpompi ohjautua sekä toimintaan että tunnetaitoharjoitteisiin. Tuttujen hahmojen jatkuva läsnäolo luo turvaa ja tukee tunnetaitojen kehitystä. Materiaalissa on Alku-fontti.

Tämä kokonaisuus sisältää tulostettavat aakkoset (kaksi erilaista vaihtoehtoa), viikonpäivät kansainvälisin värein, kuukaudet (kaksi erilaista), kalenteripohjan, vuosiluvut (2024-2029), vuodenajat, numerot 1-10 ja lukutaulun 1-10, säätaulun, viikkokalenterin kuvineen sekä runsaasti erilaisia osoittajia, joista valita. Kaikki on kuvitettu iloisilla ja tutuilla hahmoillamme.


Opetusmateriaali: Tämä tuote on ladattava ja itse tulostettava PDF-tiedosto. Saat sähköpostiisi linkin, josta tiedostot ovat ladattavissa heti oston jälkeen. Lataus on mahdollista 7 vuorokauden ajan ostosta. Lataa tiedostot ja tallenna ne omalle koneellesi. Ladattavien tuotteiden toimitus 0 euroa.

Ladattavien tiedostojen arkkikoot ovat kokoa A4 ja A3. Huomaathan, että voit muuttaa tulostimen asetuksista arkkikoon haluamaksesi!

Yksityisasiakas: Tiedoston käyttöoikeus on henkilökohtaisesti ostajalla. Tiedostolla on käyttöoikeus vain omassa kasvatusryhmässä ja kotona. 

Päiväkoti- ja yritysasiakas: Tuotteella on käyttöoikeus yhdessä kasvatusryhmässä. Jos tarvitset samaa materiaalia esimerkiksi kahdessa ryhmään, ostathan tiedostoa kaksi kappaletta. Väärinkäyttö on kielletty. Tiedoston jakaminen eteenpäin ja tuotteen jälleenmyyminen on kielletty.

Suunnittelu ja kuvitus: Kaapuset Oy

© Kaapuset

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.