Oppimisympäristö (ladattava tiedosto)
Oppimisympäristö (ladattava tiedosto)
Oppimisympäristö (ladattava tiedosto)
Oppimisympäristö (ladattava tiedosto)

Oppimisympäristö (ladattava tiedosto)

15,90 €
sis. 10 % ALV
Luo helposti viihtyisä oppimisympäristö, jossa on ilo oppia!

Kokonaisuus sisältää tulostettavat aakkoset, numerot 1 - 10, numerotaulukortin 1 - 10, viikonpäivät kansainvälisin värein (kolme erilaista), kuukaudet (kaksi erilaista), kalenteripohja numeroilla, vuosiluvut (2023, 2024), vuodenajat, sää ja paljon erilaisia osoittajia, joista valita, kaikki Kaapusista tutuin iloisin kuvituksin. 

Tiedostot saapuvat sähköpostiin tilausvahvistuksen yhteydessä, tallenna ne koneellesi ja tulosta tarpeen mukaan! 

Oppimisympäristön materiaalit sopivat yhteen myös päiväjärjestyskorttiemme kanssa! Tuttujen hahmojen toisteisuus lapsen ympäristössä luo turvaa ja tukee samalla tunnetaitojen kehitystä.


Ladattavien tiedostojen arkkikoot:

Numerot.pdf A5

Kuukaudet.pdf A4

Kalenteripohja.pdf A3

Aakkoset.pdf A4

Viikonpäivät.pdf A4

Kuukaudet, vuodenajat ja vuosiluvut.pdf A4

(Huomaathan, että halutessasi voit muuttaa tulostimen asetuksista koon haluamaksesi!)


Materiaali: Tuote on ladattava ja itse tulostettava PDF-tiedosto. Saat sähköpostiisi oston jälkeen linkin josta tiedostot ovat ladattavissa. Lataus on mahdollista 14 vuorokauden ajan ostosta. Lataa tiedosto ja tallenna se omalle koneellesi. Ladattavien tuotteiden toimituskulut 0 euroa.

Henkilöasiakas: Ostamasi käyttöoikeus on henkilökohtainen. Yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää työkäytössä enintään yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. 

Päiväkoti- ja yritysasiakas: Huomiothan, että yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää enintään yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. Mikäli lapsi tarvitsee kuvatukea myös kotona, kuvat voi antaa tulosteina myös kotiin. Mikäli teet tilauksen yritysasiakkaiden verkkolaskutuksella, tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen käsittelyn jälkeen.

Käyttöoikeuden ulkopuolella tiedoston sisällön jakaminen, kopioiminen ja tuotteen jälleenmyyminen on kielletty.

Suunnittelu ja kuvitus: Lasten- ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM®, sosionomi AMK (varhaiskasvatuksen opettajan pätevyys), sairaanhoitaja Tanja Ylimäinen ja psykiatrinen sairaanhoitaja Teija Hietala

Tuotteiden kopioiminen kielletty © Kaapuset

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.