Päiväjärjestyskortit + säilytystasku
Päiväjärjestyskortit + säilytystasku
Päiväjärjestyskortit + säilytystasku
Päiväjärjestyskortit + säilytystasku
Päiväjärjestyskortit + säilytystasku

Päiväjärjestyskortit + säilytystasku

38,90 €
sis. 24 % ALV

Kattavat ja selkeät päiväjärjestyskortit. Kuvat auttavat jäsentämään päivän kulkua ja tukevat ajan hahmottamista. Kuvat sopivat myös vuorohoitoon!

Päiväjärjestyskortit auttavat luomaan rutiineja esimerkiksi päiväkodin arkeen ja tukevat lasten päivittäisten rutiinien hallintaa. Korttien avulla voit visualisoida erilaiset toiminnot, kuten aamun eri toimet, ruokailuajat, leikkihetket ja paljon muuta. Lapset siis oppivat hahmottamaan päivän kulun helpommin ja voivat osallistua aktiivisesti päivän toimintoihin.

Kaapusten päiväjärjestyskorteissa seikkailevat Tunnelmon päiväkodin lapset ja aikuiset. Kuvitettu päiväjärjestys auttaa hahmottamaan aikaa, lisää lasten turvallisuuden tunnetta ja tukee toimintaan ohjautuvuutta. Innostavat ja iloiset kuvat ovat hyödyksi kaikille ja tekevät myös oppimisympäristöstä viihtyisän! Säilytyspussissa kortit säilyvät kätevästi käden ulottuvilla. 

Tilatessasi päiväjärjestyskortit lähetämme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen A4 kokoisen Päivähoidossa -kuvan. Päivähoidossa -kuva on suunniteltu lisäämään lapsen osallisuutta ja turvallisuuden tunnetta. Kuvan voi tulostaa päivähoidon aloittavalle lapselle kotiin vietäväksi. Kuvien avulla kotona voidaan myös jutella siitä, mitä kaikkea päiväkodissa tapahtuu, ennen kuin vanhempi tulee hakemaan. Kuvatuki myös auttaa lasta kertomaan päivästään!

Mukana kuvat oppimisen alueista!


Aiheet: Talvi ja kesä versiot: päiväkotiin tulo, lähtö päiväkodista, ulkoilu (x2) ja retki. Aamupala, lounas, välipala, päivällinen, iltapala, kahvipaussi, leikki (x3), päivälepo, yöpuku, yöunille meno, piiri/tuokio (x2), WC (x3), potta x3, hammaspesu, lääke/vitamiinit x3, lukeminen, luistelu, hiihto, mäenlasku, maalaus, askartelu, piirtäminen, kynätehtävät, muovailu, musiikki, laulaminen, leipominen, liikunta, lelupäivä, lautapelin pelaaminen, kirjastoauto, linja-auto, tietotekniikka, tutkiminen, tunnetaidot, pöytäteatteri, syntymäpäivä ja juhlat. Lisäksi: kuunnella, hiljaisuus, peukku ylös, peukku alas, käsienpesu. Terapiakuvat: fysioterapia, puheterapia, toimintaterapia. Oppimisen alueet: kasvan liikun kehityn, minä ja meidän yhteisömme, tutkin ja toimin ympäristössäni, ilmaisun monet muodot, kielten rikas maailma.

Materiaali: 170 g G-Print-paperi. Kuumalaminoitu. Pakkaus sisältää 68 kuvakorttia. Kortin koko noin 9,5x9,5 cm. Mukana myös uudelleen suljettava säilytystasku. Taskun väri valikoituu sattuman varaisesti, mutta voit halutessasi jättää lisätietoihin väritoiveesi.

Tarkoitettu käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Poista rikkinäiset kortit käytöstä.

Tuotteen suunnittelu ja kuvitus: Tanja Ylimäinen ja Teija Hietala

Kortit on valmistettu Suomessa.

Tuotteiden todellinen väri voi hieman poiketa verkkosivuston kuvista.

Tuotteiden kopioiminen kielletty © Kaapuset

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.