Tunteelliset eläimet - jumppakortit
Tunteelliset eläimet - jumppakortit
Uutuus

Tunteelliset eläimet - jumppakortit

27,90 €
sis. 24 % ALV

UUTTA! Tunteelliset eläimet nyt myös valmiina jumppakortteina! Näillä korteilla kehitä lasten motoriikkaa ja tunnetaitoja hauskalla tavalla!

Jo pienestä pitäen lapset ihmettelevät eläinten erilaisia liikkeitä, ääniä ja eleitä. Nykypäivänä, kun teknologia vie paljon lasten aikaa, perinteisten liikuntahetkien merkitys korostuu entisestään. 

Näillä eläinjumppakorteilla pääsettekin harjoittelemaan monipuolisesti motorisia taitoja ja herättelemään samalla draaman keinoin lasten tunnekehoyhteyttä. Voit ottaa kortit mukaan myös odotustilanteisiin tai piirille. Kortit ovat ihana puuha myös kesäisiin päiviin, kun nappaatte kortit mukaan ulos.

Materiaalin avulla pääsette kokeilkaa yhdessä eläinten tapoja liikkua, niiden eleitä ja ääniä sekä tunteiden vaikutusta niihin. Samalla opitte tunnistamaan eläinlajeja. Miten mahtaa liikkua iloinen orava? Entä vihainen karhu? Mitä tekee pelästynyt siili? Miltä kuulostaa vihainen kissa? Se selviää tunteellisten eläinten jumppatuokioilla!

Liikuntahetkestä tulee enemmän kuin vain liikunnallinen aktiviteetti, se muuttuu oppimisen, tunnetaitojen kehittymisen ja yhdessäolon hetkeksi. Eläinten liikkeet vahvistavat positiivista ilmapiiriä ryhmässä ja rohkaisevat lasten keskinäistä vuorovaikutusta. Kun oppiminen, liikunta ja tunnetaidot yhdistyvät leikin avulla, se muuttuu innostavaksi, opettavaksi ja tunne-elämää kehittäväksi kokemukseksi.


Kortit soveltuvat mainiosti myös pienten ryhmiin.

Oppimisen alueet, joiden alle materiaali sopii: Kasvan, liikun, kehity ja Ilmaisun monet muodot.

Kuvitus on yhteensopiva muiden Kaapusten materiaalien kanssa ja auttaa luomaan viihtyisää oppimisympäristöä.


Pakkaus sisältää 12 eläinkorttia ja kolme kaapusten tunnekuvaa sekä ohjekortit. Pakkauksesta löytyy yli 70 eläinten inspiroimaa liikettä. Liikkeet on suunniteltu niin, että voit havainnoida lapsen motorisia taitoja jumpan yhteydessä. Kortit ovat A5 kokoisia, ja painettu 350g paperille.

Vinkki: Jos yhdistät materiaaliin vielä Kaapusten tunnekortit, saat yhteensä yli 200 erilaista tunne/eläin yhdistelmää.

Tuotteiden kopioiminen ja väärinkäyttö on kielletty © Kaapuset

Valmistettu Oulussa.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Yhteensopivia tuotteita