Tunneilmasto
Tunneilmasto

Tunneilmasto

15,00 €
sis. 10 % ALV
Toimitetaan sähköisesti PDF-muodossa.

Tunneilmasto on helppo työkalu tunnekasvatuksen tueksi. Tunneilmasto tuo tunnetaidot konkreettiseksi osaksi oppimisympäristöä, opettaen lasta tunnistamaan omia ja toisten tunteita ja löytämään niille nimiä. Suloiset säämerkkien inspiroimat tunnehahmot kiinnittävät lapsen huomion kuvaten tunteita tunnistettavasti.

Lapset oppivat Tunneilmaston äärellä, että meillä kaikilla on samanlaisia tunteita, ja tunteista voi puhua turvallisesti aivan kuten säästäkin. Lapset alkavat huomaamaan, että tunteista puhuminen helpottaa oloa eikä tunteita tarvitse hävetä tai piilottaa!  Lapsen on helpompi sietää ja säädellä hankaliakin tunteita kun hän oppii tiedostamaan, että ne menevät ohi aikanaan. Kun lapset oppivat vertaamaan omia tunteitaan säähän, heidän on helpompi ymmärtää, että tunteet ovat kuin sääilmiöitä – ne tulevat ja menevät. 

Tunnetaidot kietoutuvat tiiviisti mm. oppimiseen, sosiaalisiin taitoihin, itsetunnon kehittymiseen ja myöhempään menestymiseen opinnoissa, ja siksi yksi varhaiskasvatuksen tärkeimmistä tehtävistä on tukea lapsen tunnetaitoja.


Opetusmateriaali sisältää: Tuote on itse tulostettava PDF-tiedosto ja se sisältää seitsemän (7) A3 kokoista arkkia. Tulostusasetuksia muuttamalla voit tulostaa materiaalin halutessasi myös toisessa koossa. Tiedosto on ladattavissa pdf-muodossa 7 vuorokautta ostohetkestä, joten tallennathan materiaalin tietokoneellesi. Tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti tilausvahvistuksen yhteydessä. Tiedoston voi ladata kerran. Toimituskulut 0 euroa.

Yksityisasiakas: Tiedoston käyttöoikeus on henkilökohtainen. Yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää työkäytössä omassa varhaiskasvatusryhmässä ja kotona. 

Päiväkoti- ja yritysasiakas: Huomiothan, että yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. Mikäli käytät materiaalia esim. neljässä eri ryhmässä, ostathan tiedoston kaksi kertaa. Mikäli teet tilauksen yritysasiakkaiden laskutuksella, lasku lähetetään verkkolaskuna tai ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen jälkeen valintasi mukaan.

Tuotteen suunnittelu ja kuvitus Kaapuset Oy

Tuotteiden kopioiminen ja väärinkäyttö on kielletty © Kaapuset

Sähköisillä materiaaleilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Samankaltaisia tuotteita
Yhteensopivia tuotteita