Poksahdusvaaran poisto - 10 kirjettä kaapusilta
Poksahdusvaaran poisto - 10 kirjettä kaapusilta
Poksahdusvaaran poisto - 10 kirjettä kaapusilta

Poksahdusvaaran poisto - 10 kirjettä kaapusilta

16,00 €
sis. 10 % ALV
Toimitetaan sähköisesti PDF-muodossa.

Viha on tärkeä tunne, joka auttaa meitä pitämään puoliamme. Viha on myös haasteellinen tunne, jonka säätelyä moni meistä aikuisistakin vielä harjoittelee. Aloittakaa tutkimusmatka tähän haasteelliseen tunteeseen yhdessä kaapusen kanssa ja pääsette oppimaan keinoja poksahdusvaaran poistamiseksi! Tämä materiaali yhdistää kutkuttavan kirjeiden odotuksen, mukaansatempaavat tarinat ja yhdessä toteutettavat toiminnalliset harjoitteet! Tilaa omasi ja pääsette yhdessä odottamaan kirjettä kaapuselta!

Tuote sisältää 10 kirjettä kaapuselta lapsille, sekä kirjeen aikuiselle. Kirjeissä saatte ohjeet yhteisiin harjoitteisiin, joiden avulla harjoitellaan tunteiden säätelyä, lisätään yhteenkuuluvuuden tunnetta ja vahvistetaan tunne- ja kaveritaitoja. Kirjeissä on selkeät ohjeet harjoitteiden toteuttamiseksi. Mukana on myös teemaan sopivia kirjavinkkejä niin aikuisille kuin yhdessä lasten kanssa luettavaksi. Helppoa, hauskaa ja toimivaa tunnekasvatusta!


Materiaali: Tuote on itse tulostettava, 19 A4 kokoista arkkia sisältävä, ladattava PDF-tiedosto. Tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti tilausvahvistuksen yhteydessä. Tiedoston voi ladata kerran ja tallentaa omalle koneelleen. Tiedosto on ladattavissa 7 vuorokautta ostohetkestä. Toimituskulut 0 euroa.

Ikäsuositus: +3v (Kokonaisuus on suunniteltu varhaiskasvatukseen, mutta on helposti sovellettavissa myös kotona hyödynnettäväksi.)

Yksityisasiakas: Tiedoston käyttöoikeus on henkilökohtainen. Yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää työkäytössä omassa varhaiskasvatusryhmässä ja kotona. 

Päiväkoti- ja yritysasiakas: Huomiothan, että yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. Mikäli käytät materiaalia esim. kahdessa eri ryhmässä, ostathan tiedoston kaksi kertaa. Mikäli teet tilauksen yritysasiakkaiden laskutuksella, lasku lähetetään verkkolaskuna tai ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen jälkeen valintasi mukaan.

Mikäli teet tilauksen yritysasiakkaiden laskutuksella, lasku saapuu ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen jälkeen.

Tuotteen suunnittelu ja kuvitus: Lasten- ja nuorten tunnetaito-ohjaaja, sosionomi (varhaiskasvatuksen opettajan pätevyys), sairaanhoitaja Tanja Ylimäinen ja psykiatrinen sairaanhoitaja Teija Hietala

Tuotteiden kopioiminen kielletty © Kaapuset

Käyttöoikeuden ulkopuolella tiedoston sisällön jakaminen ja tuotteen jälleenmyyminen on kielletty.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.