Poksahdusvaaran poisto - 10 kirjettä kaapusilta (ladattava tiedosto)
Poksahdusvaaran poisto - 10 kirjettä kaapusilta (ladattava tiedosto)
Poksahdusvaaran poisto - 10 kirjettä kaapusilta (ladattava tiedosto)

Poksahdusvaaran poisto - 10 kirjettä kaapusilta (ladattava tiedosto)

15,90 €
sis. 10 % ALV
Helppoa ja hauskaa tunnekasvatusta. 10 valmista tunteiden säätelyä sekä tunnetaitoja ja kaveritaitoja vahvistavaa harjoitetta.

Viha on tärkeä tunne, joka auttaa meitä pitämään puoliamme. Viha on myös haasteellinen tunne, jonka säätelyä moni meistä aikuisistakin vielä harjoittelee. Aloittakaa tutkimusmatka tähän haasteelliseen tunteeseen yhdessä kaapusen kanssa ja pääsette oppimaan keinoja poksahdusvaaran poistamiseksi! 

Tuote helppo, hauska ja toimiva pedagioginen opetusmateriaali lasten tunnekasvatuksen tueksi. Tuote sisältää 10 kirjettä kaapuselta sekä kirjeen aikuiselle. Kirjeissä saatte ohjeet yhteisiin harjoitteisiin, joiden avulla harjoitellaan tunteiden säätelyä, lisätään yhteenkuuluvuuden tunnetta ja vahvistetaan tunne- ja kaveritaitoja. Kirjeissä on selkeät ohjeet harjoitteiden toteuttamiseksi. Mukana on myös teemaan sopivia kirjavinkkejä niin aikuisille kuin yhdessä lasten kanssa luettavaksi. 

Yhdistä kutkuttava kirjeiden odotus, mukaansatempaavat tarinat ja yhdessä toteutettavat toiminnalliset harjoitteet! Tilaa, tulosta ja aloita. Tallenna tiedosto koneellesi ja materiaalista on iloa vuosiksi eteenpäin! Tilaa omasi ja pääsette yhdessä odottamaan kirjettä kaapuselta!


Materiaali: Tuote on itse tulostettava, 19 A4 kokoista arkkia sisältävä, ladattava PDF-tiedosto. Tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti tilausvahvistuksen yhteydessä. Tiedoston voi ladata kerran ja tallentaa omalle koneelleen. Tiedosto on ladattavissa 14 vuorokautta ostohetkestä. Toimituskulut 0 euroa.

Ikäsuositus: 3-6 V (Kokonaisuus on suunniteltu varhaiskasvatukseen, mutta on helposti sovellettavissa myös kotona hyödynnettäväksi.)

Henkilöasiakas: Ostamasi käyttöoikeus on henkilökohtainen. Yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää työkäytössä enintään yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. 

Päiväkoti- ja yritysasiakas: Huomiothan, että yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää enintään kahdessa varhaiskasvatusryhmässä. Mikäli teet tilauksen yritysasiakkaiden laskutuksella, lasku saapuu ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen jälkeen.

Tuotteen suunnittelu ja kuvitus: Lasten- ja nuorten tunnetaito-ohjaaja, sosionomi (varhaiskasvatuksen opettajan pätevyys), sairaanhoitaja Tanja Ylimäinen ja psykiatrinen sairaanhoitaja Teija Hietala

Tuotteiden kopioiminen kielletty © Kaapuset

Käyttöoikeuden ulkopuolella tiedoston sisällön jakaminen ja tuotteen jälleenmyyminen on kielletty.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.