Pikkupotilaan terveyspaketti
Pikkupotilaan terveyspaketti
Pikkupotilaan terveyspaketti

Pikkupotilaan terveyspaketti

9,00 €
sis. 10 % ALV
Toimitetaan sähköisesti PDF-muodossa.

Lääkärin vastaanotolla käyminen synnyttää paljon tunteita. Tämän materiaalin avulla lapsi pääsee tutustumaan vastaanoton tapahtumiin leikin keinoin.

Terveysasioissa joutuu välillä asioimaan niin neuvolassa kuin lääkärin tai hoitajan pakeilla. Vastaanottokäynteihin liittyy usein paljon tunteita ja ne saattavat olla lapselle ja perheelle vaikeita tilanteita.

Kaapusten pikkupotilaan terveyspaketin avulla vastaanotolla käynnistä tehdään tuttua ja turvallista puuhaa leikin keinoin. Materiaalin avulla lapsi pääsee tutustumaan vastaanottokäyntien sisältöön, sekä pohtimaa omia ja leikkipotilaan tunteita vastaanottokäyntiin liittyen, kirjoittamaan lääkemääräyksiä ja tarkastamaan näköä. 

Kokonaisuus sisältää:

- neljä erilaista Pikkupotilaan terveyskorttia 

- Kaapusten E-taulun näön tarkastukseen 

- reseptipohjan 

- "Mikä sinun oloasi voisi helpottaa, kun olet kipeä"- piirustuspohjan.

Vinkki! Pikkupotilaan terveyskorttia voi hyödyntää myös ihan oikeallekin vastaanotolle mennessä. Miksi vastaanotolle mennään? Minkälainen tunne lapsella oli ennen vastaanotto, entäpä vastaanoton jälkeen? Helpottiko vastaanotolla käynti oloa?

Materiaalin avulla lapsi oppii hahmottamaan tunnekehoyhteyttä sekä pohtimaan, mikä minun tai kaverin oloa voisi helpottaa, kun olemme kipeänä.


Materiaali: Tuote on itse tulostettava, kuusi(6) A4 kokoista arkkia sisältävä, ladattava PDF-tiedosto. Tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen yhteydessä. Tiedoston voi ladata kerran ja se on ladattavissa 14 vuorokautta ostohetkestä. Tallennetussa tiedostossa kuvat säilyvät kätevästi tallessa ja uudet kuvat löytyvät helposti kadonneiden tai rikki menneiden tilalle! Toimituskulut 0 euroa

Henkilöasiakas: Ostamasi käyttöoikeus on henkilökohtainen.

Päiväkoti- ja yritysasiakas: Huomiothan, että yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää yhdessäa varhaiskasvatusryhmässä. Tai yhdessä terveydenhuollon vastaanottopisteessä/poliklinikalla. Mikäli teet tilauksen yritysasiakkaiden laskutuksella, tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen käsittelyn jälkeen.

Käyttöoikeuden ulkopuolella tiedoston sisällön jakaminen, kopioiminen ja tuotteen jälleenmyyminen on kielletty.

Tuotteiden todellinen väri voi hieman poiketa verkkosivuston kuvista. Tiedostossa RGB- väriprofiili.

Tuotteen suunnittelu ja kuvitus: Lasten- ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM®, sosionomi AMK (varhaiskasvatuksen opettajan pätevyys), sairaanhoitaja Tanja Ylimäinen ja psykiatrinen sairaanhoitaja Teija Hietala

Valmistettu Suomessa.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.