Päiväjärjestyskortit (ladattava tiedosto)
Päiväjärjestyskortit (ladattava tiedosto)
Päiväjärjestyskortit (ladattava tiedosto)
Päiväjärjestyskortit (ladattava tiedosto)

Päiväjärjestyskortit (ladattava tiedosto)

15,00 €
sis. 10 % ALV
Kattavat ja selkeät päiväjärjestyskortit. Kuvat auttavat jäsentämään päivän kulkua ja tukevat ajan hahmottamista. Sopivat vuorohoitoon!

"Ihanat ja selkeät kuvat, jotka ovat niin lasten kuin aikuistenkin mieleen."

Kuvitettu päiväjärjestys auttaa hahmottamaan aikaa, lisää lasten turvallisuuden tunnetta ja tukee toimintaan ohjautuvuutta. Innostavat ja iloiset kuvat ovat hyödyksi kaikille ja tekevät myös oppimisympäristöstä viihtyisän! 

Kaapusten tulostettavista päiväjärjestyskorteista löydät 71 kuvaa. Tulostusasetuksia säätämällä voit tulostaa kuvista juuri tarvitsemasi kokoiset. Tiedostossa kuvat säilyvät kätevästi tallessa ja uudet kuvat löytyvät helposti kadonneiden tai rikki menneiden tilalle! 

Kaapusten päiväjärjestykorttien mukana saat lisäksi A4 kokoisen Päivähoidossa -kuvan, joka on suunniteltu lisäämään lapsen osallisuutta ja turvallisuuden tunnetta. Kuvan voi tulostaa päivähoidon aloittavalle lapselle kotiin vietäväksi. Päiväkodin päiväjärjestyskuvien kanssa yhtenäiset kuvat auttavat lasta kertomaan vanhemmille päivästään päiväkodissa. Kuvien avulla kotona voidaan myös jutella siitä, mitä kaikkea päiväkodissa tapahtuu, ennen kuin vanhempi tulee hakemaan. Kuvatuki myös auttaa lasta kertomaan päivästään! 

Mukana kuvat OPPIMISEN ALUEISTA!

Kortit sopivat mainiosti myös kotiin ja kehitysvammatyöhön.

Ladattavien tuotteiden toimituskulut 0 euroa.


Aiheet: Talvi ja kesä versiot: päiväkotiin tulo, lähtö päiväkodista, ulkoilu (x2) ja retki. Aamupala, lounas, välipala, päivällinen, iltapala, kahvipaussi, leikki (x3), päivälepo, yöpuku, yöunille meno, piiri/tuokio (x2), WC (x3), potta x3, hammaspesu, lääke/vitamiinit x3, lukeminen, luistelu, hiihto, mäenlasku, maalaus, askartelu/kädentaidot, piirtäminen, kynätehtävät, muovailu, musiikki, laulaminen, leipominen, liikunta, lelupäivä, lautapelin pelaaminen, kirjastoauto, linja-auto, tietotekniikka, tutkiminen, tunnetaidot, pöytäteatteri, syntymäpäivä ja juhlat. Lisäksi: kuunnella, hiljaisuus, peukku ylös, peukku alas, käsienpesu. Terapiakuvat: fysioterapia, puheterapia, toimintaterapia.

Materiaali: Tuote on itse tulostettava, viisitoista (15) A4 kokoista arkkia sisältävä, ladattava PDF-tiedosto. Tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen yhteydessä. Tiedoston voi ladata kerran ja se on ladattavissa 14 vuorokautta ostohetkestä. Tallennetussa tiedostossa kuvat säilyvät kätevästi tallessa ja uudet kuvat löytyvät helposti kadonneiden tai rikki menneiden tilalle! Toimituskulut 0 euroa.

Henkilöasiakas: Ostamasi käyttöoikeus on henkilökohtainen. Yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää työkäytössä yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. 

Päiväkoti- ja yritysasiakas: Huomiothan, että yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. Mikäli teet tilauksen yritysasiakkaiden laskutuksella, tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen käsittelyn jälkeen.

Käyttöoikeuden ulkopuolella tiedoston sisällön jakaminen, kopioiminen ja tuotteen jälleenmyyminen on kielletty.

Tuotteiden todellinen väri voi hieman poiketa verkkosivuston kuvista. Tiedostossa RGB- väriprofiili.

Tuotteen suunnittelu ja kuvitus: Tanja Ylimäinen ja Teija Hietala

Kortit on valmistettu Suomessa.

Tuotteiden kopioiminen kielletty © Kaapuset

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.