Päiväjärjestyskortit
Päiväjärjestyskortit
Päiväjärjestyskortit
Päiväjärjestyskortit

Päiväjärjestyskortit

15,00 €
sis. 10 % ALV
Toimitetaan sähköisesti PDF-muodossa.

Selkeät ja kattavat päiväjärjestyskortit auttavat jäsentämään päivän kulkua. Kuvitettu päiväjärjestys auttaa lasta hahmottamaan aikaa, tukee toimintaan ohjautuvuutta ja lisää turvallisuuden tunnetta. Kuvien tavutetut tekstit puolestaan tukevat puhutun ja kirjoitetun kielen yhteyden hahmottamista. 

Päiväjärjestyskuvat eivät vain auta lapsia ymmärtämään päivän kulkua, vaan ne myös edistävät keskustelua ja vuorovaikutusta. Ne sopivat loistavasti käytettäviksi niin kotona kuin päivähoidossa. Vaikka pieni lapsi ei heti ymmärtäisikään kuvien merkitystä, toistuva altistuminen kuvien käytölle yhdistettynä vuorovaikutukseen ja toimintaan auttaa heitä oppimaan nopeasti. Esimerkiksi päiväjärjestyskorttien sanojen taputtaminen ja tavuttaminen yhdessä voi olla hauska tapa oppia.

Päiväjärjestyskortteihin kuuluu 71 erilaista kuvaa, jotka soveltuvat hyvin myös vuorohoitoon, kotiin ja kehitysvammatyöhön. Voit helposti säätää tulostusasetuksia tarpeidesi mukaan ja tulostaa kuvat haluamasi kokoisina.Lisäksi saat mukana A4-kokoisen "Päivähoidossa" -kuvan, joka lisää lapsen osallisuutta ja turvallisuuden tunnetta päivähoidossa. Tämä kuva auttaa lasta kertomaan päivästään vanhemmille ja keskustelemaan kotona päivähoidon tapahtumista.

Aiheet: Talvi ja kesä versiot: päiväkotiin tulo, lähtö päiväkodista, ulkoilu (x2) ja retki. Aamupala, lounas, välipala, päivällinen, iltapala, kahvitauko, leikki (x3), päivälepo, yöpuku, yöunille meno, piiri/tuokio (x2), WC (x3), potta x3, hammaspesu, lääke/vitamiinit/pastilli x3(ei tekstiä), lukeminen, luistelu, hiihto, mäenlasku, maalaus, kädentaidot, muovailu, piirtäminen, kynätehtävät, musiikki, laulaminen, leipominen, liikunta, lelupäivä, lautapelin pelaaminen, kirjastoauto, linja-auto, tietotekniikka, tutkiminen, tunnetaidot, pöytäteatteri, syntymäpäivä ja juhlat. Lisäksi: kuunnella, hiljaisuus, käsienpesu sekä peukku ylös(ei tekstiä), peukku alas(ei tekstiä). Terapiakuvat: fysioterapia, puheterapia, toimintaterapia. Lisäksi kuvat oppimisen alueista!

Tee arjestanne sujuvampaa!


Materiaali: Tuote on itse tulostettava, viisitoista (15) A4 kokoista arkkia sisältävä, ladattava PDF-tiedosto. Tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen yhteydessä. Tiedoston voi ladata kerran ja se on ladattavissa 7 vuorokautta ostohetkestä. Tallennetussa tiedostossa kuvat säilyvät kätevästi tallessa ja uudet kuvat löytyvät helposti kadonneiden tai rikki menneiden tilalle! Toimituskulut 0 euroa.

Henkilöasiakas: Ostamasi käyttöoikeus on henkilökohtainen. Yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää työkäytössä yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. 

Päiväkoti- ja yritysasiakas: Huomiothan, että yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. Mikäli teet tilauksen yritysasiakkaiden laskutuksella, tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen käsittelyn jälkeen.

Käyttöoikeuden ulkopuolella tiedoston sisällön jakaminen, kopioiminen ja tuotteen jälleenmyyminen on kielletty.

Tuotteiden todellinen väri voi hieman poiketa verkkosivuston kuvista. Tiedostossa RGB- väriprofiili.

Tuotteen suunnittelu ja kuvitus: Tanja Ylimäinen ja Teija Hietala

Kortit on valmistettu Suomessa.

Tuotteiden kopioiminen kielletty © Kaapuset

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.