Päiväjärjestyskuvat teksteillä (ladattava tiedosto)
Päiväjärjestyskuvat teksteillä (ladattava tiedosto)
Päiväjärjestyskuvat teksteillä (ladattava tiedosto)

Päiväjärjestyskuvat teksteillä (ladattava tiedosto)

15,00 €
sis. 10 % ALV
Selkeät ja kattavat päiväjärjestyskortit auttavat jäsentämään päivän kulkua. Tekstitetyt kuvat tukevat puhutun ja kirjoitetun kielen yhteyden hahmottamista.

"Ihanat ja selkeät kuvat, jotka ovat niin lasten kuin aikuistenkin mieleen."

Kuvitettu päiväjärjestys auttaa lasta hahmottamaan aikaa, tukee toimintaan ohjautuvuutta ja lisää turvallisuuden tunnetta. Kuvien tavutetut tekstit puolestaan tukevat puhutun ja kirjoitetun kielen yhteyden hahmottamista.

Kuvitetun päiväjärjestyksen avulla lapsi oppii jäsentämään toimintaansa ja hahmottamaan päivän kulkua. Kuvien turvin lapsi voi ennakoida tulevia tapahtumia ja hahmottaa, missä vaiheessa päivää ollaan menossa ja milloin hoitopäivä päättyy. Kuvat myös tukevat keskustelua ja auttavat vuorovaikutuksessa. 

Päiväjärjestyskuvat sopivat käytettäväksi myös kotona. Päivän tapahtumien ennakointi kuvien avulla rauhoittaa arkea ja auttaa lasta ohjautumaan toimintaan. 

Päiväjärjestys kuvat voi ottaa käyttöön jo pienten lasten kanssa joille kuvien merkitys ei ole selkeä. Kuvat saavat kyllä nopeasti merkityksensä vuorovaikutustilanteissa kuvien, sanoittamisen ja toiminnan toistuvasti yhdistyessä. 

Kuvien merkityksen selkiytyessä lapselle, kuvien tavutetut tekstit tukevat myös puhutun ja kirjoitetun kielen yhteyden hahmottamista tutun kuvan, sanan ja tekstin yhdistyessä. Kuvista voi vaikkapa taputtaa tavuttaen päivän puuhat tai tutkia tavujen määriä eri sanoissa! 

Innostavat ja iloiset kuvat innostavat lasta tutkimaan, ovat hyödyksi kaikille ja tekevät myös oppimisympäristöstä viihtyisän! 


Kaapusten tulostettavista päiväjärjestyskorteista löydät 71 kuvaa. Kattavat kuvat sopivat myös vuorohoitoon. Tulostusasetuksia säätämällä voit helposti tulostaa kuvista aina juuri tarvitsemasi kokoiset! Tiedostossa kuvat säilyvät kätevästi tallessa ja uudet kuvat löytyvät helposti kadonneiden tai rikki menneiden tilalle! 

Kaapusten päiväjärjestykorttien mukana saat lisäksi A4 kokoisen Päivähoidossa -kuvan, joka on suunniteltu lisäämään lapsen osallisuutta ja turvallisuuden tunnetta. Kuvan voi tulostaa päivähoidon aloittavalle lapselle kotiin vietäväksi. Päiväkodin päiväjärjestyskuvien kanssa yhtenäiset kuvat auttavat lasta kertomaan vanhemmille päivästään päiväkodissa. Kuvien avulla kotona voidaan myös jutella siitä, mitä kaikkea päiväkodissa tapahtuu, ennen kuin vanhempi tulee hakemaan. Kuvatuki myös auttaa lasta kertomaan päivästään! 

Kortit sopivat mainiosti myös kotiin ja kehitysvammatyöhön. Mukana kuvat myös oppimisen alueista!

Ladattavien tuotteiden toimituskulut 0 euroa.


Aiheet: Talvi ja kesä versiot: päiväkotiin tulo, lähtö päiväkodista, ulkoilu (x2) ja retki. Aamupala, lounas, välipala, päivällinen, iltapala, kahvitauko, leikki (x3), päivälepo, yöpuku, yöunille meno, piiri/tuokio (x2), WC (x3), potta x3, hammaspesu, lääke/vitamiinit/pastilli x3(ei tekstiä), lukeminen, luistelu, hiihto, mäenlasku, maalaus, kädentaidot, muovailu, piirtäminen, kynätehtävät, musiikki, laulaminen, leipominen, liikunta, lelupäivä, lautapelin pelaaminen, kirjastoauto, linja-auto, tietotekniikka, tutkiminen, tunnetaidot, pöytäteatteri, syntymäpäivä ja juhlat. Lisäksi: kuunnella, hiljaisuus, käsienpesu sekä peukku ylös(ei tekstiä), peukku alas(ei tekstiä). Terapiakuvat: fysioterapia, puheterapia, toimintaterapia. Lisäksi kuvat oppimisen alueista!

Lisäksi kuvat oppimisen alueista!

Materiaali: Tuote on itse tulostettava, viisitoista(15) A4 kokoista arkkia sisältävä, ladattava PDF-tiedosto. Tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen yhteydessä. Tiedoston voi ladata kerran ja se on ladattavissa 14 vuorokautta ostohetkestä. Tallennetussa tiedostossa kuvat säilyvät kätevästi tallessa ja uudet kuvat löytyvät helposti kadonneiden tai rikki menneiden tilalle! Toimituskulut 0 euroa.

Henkilöasiakas: Ostamasi käyttöoikeus on henkilökohtainen. Yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää työkäytössä yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. 

Päiväkoti- ja yritysasiakas: Huomiothan, että yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. Mikäli teet tilauksen yritysasiakkaiden laskutuksella, tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen käsittelyn jälkeen.

Käyttöoikeuden ulkopuolella tiedoston sisällön jakaminen, kopioiminen ja tuotteen jälleenmyyminen on kielletty.

Tuotteiden todellinen väri voi hieman poiketa verkkosivuston kuvista. Tiedostossa RGB- väriprofiili.

Tuotteen suunnittelu ja kuvitus: Tanja Ylimäinen ja Teija Hietala

Kortit on valmistettu Suomessa.

Tuotteiden kopioiminen kielletty © Kaapuset

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.