Päiväjärjestyskortit laadukkaina tulosteina
-20%

Päiväjärjestyskortit laadukkaina tulosteina

20 % alennus
7,12 € 8,90 €
sis. 24 % ALV

Kattavat ja selkeät päiväjärjestyskortit valmiiksi tulostettuna. Kuvat auttavat jäsentämään päivän kulkua ja tukevat lapselle ajan hahmottamista. 

Kuvat sopivat myös vuorohoitoon!

Tuote sisältää laadukkaat 170g paperille painotalossa tulostetut päiväjärjestyskortit. Kortit saapuvat sinulle A4 tulosteina, ja sinulle jää vain leikkaaminen, ja halutessasi laminointi (suosittelemme laminointia, jotta kortit kestävät käytössä pidempään).

Huomioithan, että tämä tuote kuuluu löytönurkan tuotteisiin, löytönurkan tuotteilla ei ole vaihto tai palautusoikeutta


Aiheet: Talvi ja kesä versiot: päiväkotiin tulo, lähtö päiväkodista, ulkoilu (x2) ja retki. Aamupala, lounas, välipala, päivällinen, iltapala, kahvipaussi, leikki (x3), päivälepo, yöpuku, yöunille meno, piiri/tuokio (x2), WC (x3), potta x3, hammaspesu, lääke/vitamiinit x3, lukeminen, luistelu, hiihto, mäenlasku, maalaus, askartelu, piirtäminen, kynätehtävät, muovailu, musiikki, laulaminen, leipominen, liikunta, lelupäivä, lautapelin pelaaminen, kirjastoauto, linja-auto, tietotekniikka, tutkiminen, tunnetaidot, pöytäteatteri, syntymäpäivä ja juhlat. Lisäksi: kuunnella, hiljaisuus, peukku ylös, peukku alas, käsienpesu. Terapiakuvat: fysioterapia, puheterapia, toimintaterapia. Oppimisen alueet: kasvan liikun kehityn, minä ja meidän yhteisömme, tutkin ja toimin ympäristössäni, ilmaisun monet muodot, kielten rikas maailma.

Materiaali: 170 g G-Print-paperi.

Tuotteen suunnittelu ja kuvitus Kaapuset Oy

Painettu Oulussa

Tuotteiden todellinen väri voi hieman poiketa verkkosivuston kuvista.

Tuotteiden kopioiminen kielletty © Kaapuset

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.