Oppimisen alueet - dokumentointiseinä (ladattava tiedosto)
Oppimisen alueet - dokumentointiseinä (ladattava tiedosto)
Oppimisen alueet - dokumentointiseinä (ladattava tiedosto)
Oppimisen alueet - dokumentointiseinä (ladattava tiedosto)

Oppimisen alueet - dokumentointiseinä (ladattava tiedosto)

12,00 €
sis. 10 % ALV
Materiaalin avulla teet helposti pedagogista toimintaa näkyväksi.

Tehkää pedagogista toimintaa näkyväksi dokumentoimalla se nähtäville!

Löydät materiaalista vaihtoehtoisesti havainnolliset kuvat oppimisen alueista tai vaihtoehdon, jossa myös oppimisen alueiden osa-alueet on eritelty. Halutessasi voit lisätä vanhempien nähtäville myös Varhaiskasvatuksen perusteista 2022 lainatut otteet, joissa oppimisen alueita kuvataan.

Seinälle oppimisen alueiden alle keräämänne kuvat ja/tai tekstit toiminnastanne antavat vanhemmille suuntaa siitä, mitä oppimisen alueet pitävät sisällään. Lapsi ja hänen vanhempansa pystyvät kuvien avulla myös käymään läpi, mitä kaikkea hän ja ryhmä on tehnyt. 

Työyhteisössä voitte seinän avulla helposti havainnoida, miten eri oppimisen alueet ovat teillä edustettuina.

Kuvituksena materiaalissa ovat Kaapusista tutut Tunnelmon päiväkodin lapset ja aikuiset. 


Materiaali: Tuote on itse tulostettava PDF-tiedosto ja se sisältää kymmenen(10) A4 kokoista arkkia. Tiedosto on ladattavissa pdf-muodossa 14 vuorokautta ostohetkestä, joten tallennathan materiaalin tietokoneellesi. Sähköisillä materiaaleilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.  Tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti tilausvahvistuksen yhteydessä. Tiedoston voi ladata kerran ja tallentaa omalle koneelleen. Toimituskulut 0 euroa.

Yksityisasiakas: Tiedoston käyttöoikeus on henkilökohtainen. Yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää työkäytössä omassa varhaiskasvatusryhmässä ja kotona. 

Päiväkoti- ja yritysasiakas: Huomiothan, että yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää enintään kahdessa varhaiskasvatusryhmässä. Mikäli teet tilauksen yritysasiakkaiden laskutuksella, lasku saapuu ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen jälkeen.

Tuotteen suunnittelu ja kuvitus: Lasten- ja nuorten tunnetaito-ohjaaja, sosionomi (varhaiskasvatuksen opettajan pätevyys), sairaanhoitaja Tanja Ylimäinen ja psykiatrinen sairaanhoitaja Teija Hietala

Tuotteiden kopioiminen ja väärinkäyttö on kielletty © Kaapuset

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.