Mössykkä-nimikortit
Mössykkä-nimikortit

Mössykkä-nimikortit

5,00 €
sis. 10 % ALV

Mössykkä-nimikortit ovat ihana lisä oppimisympäristöön. Kokonaisuus sisältää 23 erilaista nimikorttia, joiden kuvituksessa Kaapusten tarinnoista tutut suloiset mössykät ovat keksineet kaikenlaista puuhailua. 

Nimikortit toimivat arjen apuvälineenä, joiden avulla voi merkitä lapsen paikan esim. eteisessä, ruokalassa tai ryhmätilassa. Lisäksi näiden suloisten nimikorttien avulla voidaan tutustua väreihin ja erilaisiin arjen tilanteiiin. Mukana on myös vinkkejä, joiden avulla voit kehittää lapsen kielellisiä, havainnollistavia ja tunnetaitoja.


Materiaali: Tuote on itse tulostettava, ladattava tiedosto. Korttien koko tiedostossa 7,5cm x 7,5cm.Tiedosto sisältää 6(kuusi) A4-kokoista sivua. Tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti tilausvahvistuksen yhteydessä. Tiedoston voi ladata kerran ja tallentaa omalle koneelleen. Tiedosto on ladattavissa 7 vuorokautta ostohetkestä. Toimituskulut 0 euroa.

Yksityisasiakas: Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Tiedostolla on käyttöoikeus omassa varhaiskasvatusryhmässä ja kotona. 

Yritysasiakas: Tuotteella on käyttöoikeus yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. Mikäli teet tilauksen yritysasiakkaiden laskutuksella, lasku saapuu ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen jälkeen.

Huomioithan, että värit voivat hieman poiketa verkkosivuston kuvista.

Tuotteen suunnittelu ja kuvitus Kaapuset Oy. 

Tuotteiden kopioiminen kielletty © Kaapuset

Käyttöoikeuden ulkopuolella tiedoston sisällön jakaminen, kopioiminen ja tuotteen jälleenmyyminen on kielletty.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.