Lisäkuvapaketti Ahmateille

Lisäkuvapaketti Ahmateille

10,00 €
sis. 10 % ALV
Toimitetaan sähköisesti PDF-muodossa.

Lisää kuvia Ahmattien hotkaistavaksi!

Tämä lisäkuvapaketti sisältää yhteensä 84 kuvaa, joita voitte hyödyntää Ahmattien kanssa. Monipuoliset, erilaisia lapsille tuttuja asioita ja tunnelmakuvia sisältävä kokonaisuus tukee tunnetaitojen harjoittelua, ja auttaa aikuista hahmottamaan lapsen kokemusmaailmaa.


Materiaali: Tuote on itse tulostettava, ladattava 10 sivuinen PDF-tiedosto. Tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti tilausvahvistuksen yhteydessä. Tiedoston voi ladata kerran ja tallentaa omalle koneelleen. Tiedosto on ladattavissa 7 vuorokautta ostohetkestä. Toimituskulut 0 euroa. 

Ohje: Tulosta kuvat ja leikkaa. Suosittelemme kuvien laminointia, jotta ne kestävät käytössä pidempään. Poista rikkinäinen tuote heti käytöstä ja tulosta uusi kuva rikki menneen tilalle tiedostostasi.

Henkilöasiakas: Ostamasi käyttöoikeus on henkilökohtainen. Yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää työkäytössä enintään yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. 

Päiväkoti- ja yritysasiakas: Yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää työkäytössä enintään yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. Mikäli teet tilauksen yritysasiakkaiden laskutuksella, lasku saapuu ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen jälkeen.

Tuote on tarkoitettu vain aikuisen käyttöön.

Huomioithan, että värit voivat poiketa hieman verkkosivuston kuvista.

Tuotteen suunnittelu ja kuvitus: Tanja Ylimäinen ja Teija Hietala

Valmistettu Suomessa.

Tiedoston sisällön jakaminen, kopioiminen ja tuotteen jälleenmyyminen on kielletty © Kaapuset

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.