Kaapusten aloituspakkaus
Kaapusten aloituspakkaus
Kaapusten aloituspakkaus
Kaapusten aloituspakkaus
Kaapusten aloituspakkaus
Kaapusten aloituspakkaus
Kaapusten aloituspakkaus
Uutuus

Kaapusten aloituspakkaus

62,70 €
sis. 15 % ALV
Pakkauksen ostajana saat tuotteet -15% alennuksella sekä step by step- ohjeen materiaalin käyttöönottoon. Toimituskulut 0€.

Haluaisitko panostaa tunnetaitoihin enemmän? Tai oletko koskaan tuntenut olevasi hukassa lapsen tunnemyrskyn keskellä? Tunnetaitojen merkitys on korvaamaton, mutta niiden oppiminen ja opettaminen ei aina ole helppoa. Juuri siksi haluamme esitellä sinulle jotain erityistä - Kaaputen tunnetaitojen aloituspakkauksen. Tämä pakkaus ei ole vain kokoelma tuotteita; se on askel kohti lapsen parempaa itsetuntemusta, empatiaa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Pakkauksen ohjeet auttavat sinut helposti alkuun.

  • Mukana tuleva tunnetaitokirja toimii oppaananne kaapusten ja tunteiden maailmaan. Tarina sitouttaa lapset oppimiseen, leikki on lapsen tapa oppia.
  • Kaapusten tunnetaitopelin avaa keskustelun ja auttaa lasta kertomaan omista tunteistaan ja avaa sinulle lapsen tunnemaailmaan uudelle tavalle. Peli ei ainoastaan opeta, vaan myös luo yhteyden, joka syventää ymmärrystä sekä omista, että toisten tunteista.
  • Kaapusten tunnekortit tarjoavat konkreettisen keinon tunnistaa ja ilmaista tunteita. Kaapuset viestivät siitä, että jokainen tunne on arvokas. Kun opimme tunnistamaan tunteitamme, opimme myös hallitsemaan niitä.
  • Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, pakkauksessa on mukana Kaapusten Tunnesää. Tunnesää luo oppimisympäristöä, jossa tunteet voivat kukkia ja kasvaa. Tunnesää tukee päivittäistä tunnepuhetta ja osallistaa myös lasten perheitä.
  • Mukana myös ohje, jonka avulla voit edetä pakkauksen kanssa halutessa suositustemme mukaisesti.


Luo Kaapusten aloituspakkauksen avulla lapsille oppimisympäristö, joka kannustaa avoimuuteen ja itsensä ilmaisuun. Yhdessä nämä tuotteet eivät ainoastaan tarjoa työkaluja tunnetaitojen kehittämiseen, vaan myös herättävät syvän ymmärryksen siitä, kuinka tunteet vaikuttavat elämäämme. Tunnetaidot ovat portti parempaan itsetuntemukseen ja onnellisempaan elämään. Joten anna lapsille lahja, joka kestää läpi heidän elämänsä, ja jonka hedelmistä lapset saavat nauttia vielä aikuisuudessakin.


Opetusmateriaalikokonaisuus sisältää: Kaapusten kirjan Kaapuset - Ensimmäinen matka maahan, Kaapusten tunnekortit, Kaapuset - Ensimmäinen matka tunnetaitopelin, Kaapusten tunnesään. Tunnesää saapuu tilausvahvistuksen yhteydessä suoraan sähköpostiisi. Tunnesää on itse tulostettava PDF-tiedosto ja se sisältää seitsemän (7) A3 kokoista arkkia. Tulostusasetuksia muuttamalla voit tulostaa materiaalin halutessasi myös toisessa koossa. Tiedosto on ladattavissa pdf-muodossa 7 vuorokautta ostohetkestä, joten tallennathan materiaalin tietokoneellesi. Tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti tilausvahvistuksen yhteydessä. Tiedoston voi ladata kerran. Toimituskulut 0 euroa.

Tuotepakkauksen käyttöoikeus on henkilökohtainen. Yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää työkäytössä omassa varhaiskasvatusryhmässä ja kotona. 

Päiväkoti- ja yritysasiakas: Huomiothan, että yhtä tuotepakkausta saa käyttää yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. Mikäli teet tilauksen yritysasiakkaiden laskutuksella, lasku lähetetään verkkolaskuna tai ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen jälkeen valintasi mukaan.

Tuotteen suunnittelu ja kuvitus Kaapuset Oy

Tuotteiden kopioiminen ja väärinkäyttö on kielletty © Kaapuset

Sähköisillä materiaaleilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.