Kaapusten tunnevärityskuvat
Kaapusten tunnevärityskuvat
Kaapusten tunnevärityskuvat
Kaapusten tunnevärityskuvat

Kaapusten tunnevärityskuvat

8,00 €
sis. 10 % ALV
Toimitetaan sähköisesti PDF-muodossa.

Kaikki 17 kaapusta värityskuvina. Kaapusten värityskuvat toimivat monipuolisena harjoitteena lasten kanssa.
Taide ja luovailmaisu tekevät tunteet näkyviksi. Värityskuvat toimivat siltana lapsen tunteiden ilmaisuun taiteen keinoin. Niiden avulla voidaan harjoitella tunteiden tunnistamista sekä samalla oppia värejä sekä kädentaitoja. Tiedostossa kuvat säilyvät kätevästi tallessa ja voit tulostaa tehtäviä tarpeen mukaan!

Ottakaa esimerkiksi yksi Kaapusten tunnekorteista malliksi. Tunnistakaa yksi väri kerrallaan, etsikää samanvärinen kynä ja värittäkää omanne samanlaisiksi. 

Voitte myös antaa tilaa luovuudelle. Minkä värinen sinusta on vaikkapa ilo tai suru? Maalaa tai väritä kaapunen haluamillasi väreillä. 

Kaapuset paperista leikkaamalla pääsette harjoittelemaan saksien käyttöä.

Kaapusten valmistuttua omasta kaapusestaan voi kertoa tarinan, jossa selviää, miltä kaapusesta tuntuu ja miksi.


Aiheet: Kaapusten kuvat 17 eri tunteesta. Ilo, suru, viha, pelko, häpeä, onni, rakkaus, rauha, neutraali, jännitys, inho, innostus, levoton, huoli, kateus, ylpeys, ja yllättynyt. Lisäksi ohjeistussivu sekä esittely kaapusten eri tunteista.

Materiaali: Tuote on itse tulostettava, 20 A4 kokoista arkkia sisältävä, ladattava tiedosto. Tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen yhteydessä. Tiedoston voi ladata kerran ja tallentaa omalle koneelle. Tiedosto on ladattavissa 7 vuorokautta ostohetkestä. Toimituskulut 0 euroa.

Henkilöasiakas: Ostamasi käyttöoikeus on henkilökohtainen. Yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää työkäytössä omassa varhaiskasvatusryhmässä ja kotona. 

Päiväkoti- ja yritysasiakas: Huomiothan, että yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. Mikäli teet tilauksen yritysasiakkaiden verkkolaskutuksella, tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen käsittelyn jälkeen.

Käyttöoikeuden ulkopuolella tiedoston sisällön jakaminen, kopioiminen ja tuotteen jälleenmyyminen on kielletty.

Tuotteen suunnittelu ja kuvitus: Tanja Ylimäinen ja Teija Hietala

Tuotteiden kopioiminen kielletty © Kaapuset

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.