Kaapusten tunnetaitopeli ja tunnekortit
Kaapusten tunnetaitopeli ja tunnekortit
Kaapusten tunnetaitopeli ja tunnekortit
Kaapusten tunnetaitopeli ja tunnekortit

Kaapusten tunnetaitopeli ja tunnekortit

29,90 €
sis. 24 % ALV
Tämä peli on hauska tunnetaitoseikkailu, joka vie vie teidät tutkimusmatkalle tunteisiin!

Hypätkää Tupsauttimeen yhdessä kaapusen kanssa ja lähtekää merkitykselliselle matkalle, jonka aikana opitte uutta tunteista ja toisistanne! 

Pelin aikana Tupsauttin tupsauttelee teidät planeetalta toiselle ja matkan aikana ehtii tapahtua monenlaista! Matka jännittää kaapusta ja pääsette pohtimaan omia jännityksen tunteitanne, Siivoamatta jäänyt alus alkaa löyhkätä ja jätteet on pakko viedä avaruuden roskamonsterin naposteltavaksi. Matkan lähestyessä puoltaväliä kaapusta alkaa pelottaa. Mitä jos Maassa todella asuu vaippapöksyisiävaappujia? Yhdessä pohditaan, mikä kaikki voikaan pelottaa! Uranuksessa puolestaan nostetaan tunnekorteista kaapunen ja mietitään, mistä tämä tunne on voinut tulla? Pelin aikana koette kaiken tämän ja paljon muuta!


Jokainen päivä uusine tunnekokemuksineen tuo Kaapusten tunnetaitopeliin uusia ulottuvuuksia! Pakasta nostettavat suloiset kaapuset tuovat mukaan lapsia innostavaa yllätyksellisyyttä. Koskaan ei tiedä, mikä tunne seuraavaksi pakasta ilmestyy! Yksikään pelikerta ei siis ole samanlainen, kun autatte kaapusta seikkailemaan planeetalta toiselle matkalla kohti Maata!


Haluatko tietää, mikä teki lapsen tänään iloiseksi tai milloin hän viimeksi on ollut surullinen? Kaapusten uuden tunnetaitopelin avulla saat selville, mitä lapsen elämään kuuluu, mitä tunteita hän tunnistaa ja on itse kokenut. 

Aikuisen kanssa pelatessaan lapsi kertoo luontevasti kokemuksistaan, sellaisistakin, joista hän ei välttämättä muuten olisi maininnut. Yhdessä pelatessa lapsen maailma avautuu kuin huomaamatta. Samalla lapsi oppii tunnistamaan tunteita ja huomaa, että meillä kaikilla on samoja tunteita, eikä kukaan ole tunteidensa kanssa yksin. Peli sopii yli 3-vuotiaista aina aikuisiin saakka. Peli on sopivan mittainen vauhdikkaammille pelaajille ja innokkaimmat ottavan useamman kierroksen!


Miksi valita kaapuset?

Kaapunen on lapsen sydämen sulattava tunnehahmo, jonka olemukseen on tiivistetty tunnetaitojen perusta. Kaapuset tunteiden mukana muuttuvine ilmeineen ja kaapuinen kertovat koko olemuksellaan viestiä, joka jokaisen lapsen täytyy saada kuulla: Tunteita saa näyttää, tunteet todella tuntuvat, meillä kaikilla on aina jokin tunne, eikä kukaan ole tunteidensa kanssa yksin! 

Myös Kaapusten tunnekortteja itsessään voit hyödyntää monin tavoin. Pakkauksessa monipuolisia käyttövinkkiä tunnetaitoja tukeviin harjoitteisiin kaapusten kanssa.

Vie lapsi matkalle tunnetaitojen maailmaan näiden valloittavien Viilis-planeetan asukkaiden kanssa! 


Tuotetiedot: Pakkaus sisältää pelilaudan ja tunnekortit. 

Peli on 300g paperille painettu A3 kokoinen pelilauta. Keskellä taitos. Väriprofiili CMYK. Huomioithan, että tuotteen värit voivat hieman poiketa verkkosivuston kuvista. Kokonaisuus on tarkoitettu käytettäväksi aikuisen valvonnassa.

Kaapusten tunnekortit. Ilo, suru, viha, onni, rauha, pelko, innostus, levoton, kateus, huoli, hämmästys, inho, neutraali, jännitys, rakkaus, häpeä ja ylpeys muotoonleikattuina suloisina hahmoina, korkeus 18,5cm. Tunnekorttien pakkauksessa monipuolisia käyttövinkkiä tunnetaitoja tukeviin harjoitteisiin kaapusten tunnekorttien kanssa.

Tuote ei sisällä noppaa tai pelinappuloita. 

Tunnekorttien ISBN: 9789526521411

Kieli: Suomi

Sarja: Kaapuset

Tuotteen suunnittelu, kuvitus ja graafinentyö: Lasten- ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM®, sosionomi AMK (varhaiskasvatuksen opettajan pätevyys), sairaanhoitaja Tanja Ylimäinen ja psykiatrinen sairaanhoitaja Teija Hietala

Tuotteiden kopioiminen kielletty © Kaapuset

Valmistettu Suomessa

Rikkinäiset kortit tulee poistaa käytöstä.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.