Kaapusten tunnesää (ladattava tiedosto)
Kaapusten tunnesää (ladattava tiedosto)
Kaapusten tunnesää (ladattava tiedosto)

Kaapusten tunnesää (ladattava tiedosto)

20,00 €
sis. 10 % ALV
Tunnesää tuo tunnetaidot konkreettisesti osaksi aamutuokiota ja jokaista päivää.❤️

Tunnesää sopii mainiosti esimerkiksi aamupiiriseinälle. Samalla kun katsotaan, ketkä ovat paikalla nähdään, millaisin tuntein uuteen päivään lähdetään. Nimen paikkaa saa vaihtaa päivän mittaan tunteiden muuttuessa.

Säätilan tarkkailu on lapsille tuttua ja Tunnesään avulla lapset pääsevät tarkkailemaan myös tunneilmastoa. Tunteilla kun on tapana vaihdella samaan tapaan kuin säälläkin. Vaikka aamulla sataisi, voi päivällä paistaa aurinko.❤️

⚡ Tunnesää tuo tunnetaidot konkreettisesti osaksi aamutuokiota ja jokaista päivää.

❤️ Tuo uutta merkityksellisyyttä paikalla olijoiden läpikäymiseen auttaen aikuista kiinnittämään         huomiota lapsen tunnetilaan ja sen syihin sekä tukemaan lasta. 

❤️ Rohkaisee tunneilmaisuun ja lisää tunnesanavarastoa. (Yllättävän usein lapsen tunnesanasto on rajoittunut iloon, suruun ja vihaan tai joskus jopa pelkkään "huonoon" ja "hyvään".)

☔ Opettaa tunteiden tunnistamista.

⚡ Herättää keskustelua ja lisää ymmärrystä siitä, että tunteet syntyvät tapahtumien seurauksena, eivät itsekseen. Sen oivaltaminen, että teot vaikuttavat niin omiin kuin toistenkin tunteisiin on askel kohti kykyä empatiaan. ❤️

❤️Auttaa ristiriitojen ratkaisussa.

❤️ Tunnesää tuo tunnetaidot, tunteista puhumisen ja niiden havainnoimisen, luonnolliseksi osaksi jokaista päivää!

❤️ Kaveri ja yhteistyötaidot vahvistuvat yhdessä tunnetaitojen kanssa. Toisten käytöstä on helpompi ymmärtää, kun huomaa kaverin vaikkapa jännittävän niin paljon, että vastaaminen muiden kuullen on vaikeaa. Tällaiset havainnot myös mahdollistavat myötätuntoisen suhtautumisen.


Tunnesää on ollut yhteistyöpäiväkodissamme jo vuoden! Henkilöstön mukaan Tunnesää on tuonut tunnetaidot konkreettisesti osaksi aamutuokiota ja jokaista päivää, kasvattaen tunnesanavarastoa ja rohkeutta tunneilmaisuun. Rohkeus kasvaa, kun tunteista puhuminen on luonnollinen osa jokaista päivää.

Materiaali sopii myös alle 3-vuotiaille. Tunnesäätaulun alkuun on sijoitettu perustunteita niin, että pienten kanssa voi aloittaa vain osalla materiaalin tunteista. Lasten kasvaessa ja kaapusten tullessa tutuiksi, voi ottaa myös tunnesäätaulun toisen sivun käyttöön. 


Materiaali: Tuote on itse tulostettava PDF-tiedosto ja se sisältää seitsemän(7) A3 kokoista arkkia. Tiedosto on ladattavissa pdf-muodossa 14 vuorokautta ostohetkestä, joten tallennathan materiaalin tietokoneellesi. Tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti tilausvahvistuksen yhteydessä. Tiedoston voi ladata kerran. Toimituskulut 0 euroa.

Yksityisasiakas: Tiedoston käyttöoikeus on henkilökohtainen. Yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää työkäytössä omassa varhaiskasvatusryhmässä ja kotona. 

Päiväkoti- ja yritysasiakas: Huomiothan, että yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää enintään kahdessa varhaiskasvatusryhmässä. Mikäli käytät materiaalia esim. neljässä eri ryhmässä, ostathan tiedoston kaksi kertaa. Mikäli teet tilauksen yritysasiakkaiden laskutuksella, lasku saapuu ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen jälkeen.

Tuotteen suunnittelu ja kuvitus: Lasten- ja nuorten tunnetaito-ohjaaja, sosionomi (varhaiskasvatuksen opettajan pätevyys), sairaanhoitaja Tanja Ylimäinen ja psykiatrinen sairaanhoitaja Teija Hietala

Tuotteiden kopioiminen ja väärinkäyttö on kielletty © Kaapuset

Sähköisillä materiaaleilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.