Kaapusten tunnekortit
Kaapusten tunnekortit
Kaapusten tunnekortit
Kaapusten tunnekortit
Kaapusten tunnekortit
Kaapusten tunnekortit
Kaapusten tunnekortit
Kaapusten tunnekortit
Kaapusten tunnekortit
Kaapusten tunnekortit

Kaapusten tunnekortit

24,90 €
sis. 24 % ALV

Lähtekää tekin kaapusten, näiden Viilis -planeetan valloittavien asukkaiden kanssa tutustumaan tunteisiin leikin voimalla! Tunnetaitojen opettelu muuttuu seikkailuksi, kun kaapuset tuovat lorut, leikit ja yhteiset pohdinnat mukaan tunnetaitojen oppimiseen. 

Kaapusten tunnekortit eivät ole pelkkiä kortteja, vaan värikkäitä ystäviä, jotka rohkaisevat avoimeen tunnepuheeseen ja luovat turvallisen ympäristön tunteiden ilmaisulle. Pakkauksesta löydät inspiroivia vinkkejä Kaapusten hyöädyntämiseen.

Tule mukaan Kaapusten maailmaan ja anna lapselle ainutlaatuinen lahja: kyky ymmärtää ja ilmaista tunteita, joka kantaa läpi koko elämän! ❤️


Miksi valita Kaapuset? 

❤️ Omia tunteitaan ei voi tunnistaa ilman toimivaa tunnekehoyhteyttä. Lapsen tunnekehoyhteyden vahvistamisen tueksi tulevat kaapuset. 

❤️ Kaapusten kanssa opetellaan tunnistamaan sekä omia, että toisten tunteita.

❤️ Kaapuset kertovat koko olemuksellaan, että tunteet todella tuntuvat kehossa, tunteet saavat näkyä ja niitä saa ilmaista.

❤️ Kaapuset kutsuvat leikkiin.

❤️ Käytännössä toimivat ja lapsen mielenkiinnon herättävänä työkaluina kaapuset ovat täydellinen lisä tunnekasvatukseen. 

❤️ Kaapuset myös näyttävät konkreettisesti, että meillä kaikilla on aina jokin tunne, eikä kukaan ole tunteidensa kanssa yksin! 

❤️ Sopivat käytettäväksi niin kotona kuin varhaiskasvatuksessa. 


Kaapusten tunnekorttipakkaus sisältää:

- Tunteet: Ilo, suru, viha, onni, rauha, pelko, innostus, levoton, kateus, huoli, hämmästys, inho, neutraali, jännitys, rakkaus, häpeä ja ylpeys muotoonleikattuina suloisina kaapusina.

- 11 vinkkiä korttien hyödyntämiseen

- Kaapusten instagramiin (@kaapuset_oy) ja blogiin, joka löytyy näiden sivujen valikosta, ilmestyy säännöllisesti uusia hyödyntämisvinkkejä!

Yhdellä tuotteella aina vain uusia tapoja tehdä tunteet lapsille tutuiksi!


Tuotetiedot: Tunnekorttien korkeus 18,5cm. Pakkauksessa 11 hauskaa ja monipuolista käyttövinkkiä tunnetaitoja tukeviin harjoitteisiin. Väriprofiili CMYK. Huomioithan, että tuotteen värit voivat hieman poiketa verkkosivuston kuvista. Kortit on tarkoitettu käytettäväksi aikuisen valvonnassa.

Jaamme uusia vinkkejä myös instagramissa @tunnetaitokaapuset

Tunnekorttien ISBN: 9789526521411

Kieli: Suomi

Sarja: Kaapuset

Tuotteen suunnittelu, kuvitus ja graafinentyö Kaapuset Oy

Tuotteiden kopioiminen kielletty © Kaapuset

Valmistettu Suomessa

Rikkinäiset kortit tulee poistaa käytöstä.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.