Kaapusten tunnekynätehtävät (ladattava tiedosto)
Kaapusten tunnekynätehtävät (ladattava tiedosto)
Kaapusten tunnekynätehtävät (ladattava tiedosto)

Kaapusten tunnekynätehtävät (ladattava tiedosto)

7,90 €
sis. 10 % ALV
Kaapusten kynätehtävät sisältävät 18 tehtävää, jotka rikastuttavat myös tunnetaitojen harjoittelua! Ladattavien tuotteiden toimituskulut 0e.

Kaapusten kynätehtävät on suunniteltu tukemaan sekä kynätaitojen että tunnetaitojen harjoittelua.

Kokonaisuus sisältää 18 erilaista kynätaito/puuhatehtävää. Tunteista mukana ovat ilo, suru, viha, jännitys, onni, rauha, ylpeys ja pelko. 

Tehtävien parissa voi harjoitella kynän käyttöä kaapusten kuvioita seuraten. Tyhjää kaapusta voi hyödyntää valitsemalla esimerkiksi tunnekorteistamme tai kirjastamme yhden kaapusen, jonka piirrätte tyhjään pohjaan. Tai ehkäpä pohditte minkä värinen ja näköinen jokin tunne juuri sinusta onkaan ja suunnittelette ihan oman kaapusen. 

Tehtävien parissa pääsette myös pohtimaan, millaiset asiat ovat saaneet kaapusten tunteet aikaan. Kyky empatiaan, toisen ihmisen tunteiden huomioon ottamiseen, rakentuu vuorovaikutuksessa. Tutkikaa yhdessä millaisia jännittäviä, pelottavia ym. asioita olette keksineet. Lapsen on hyödyllistä huomata kuinka samanlaisista, ja myös erilaisista, asioista erilaiset tunteet ihmisillä voivat syntyä. 

Jutelkaa siitä, kuinka toimia, jos huomaa toisen pelkäävän tai keksikää, kuinka iloa voi kasvattaa yhdessä. Harjoitellaan yhdessä hyväksyvää ja myötätuntoista suhtautumista omiin ja toisten tunteisiin!

Kynätehtävillä voit helposti rikastuttaa esimerkiksi Kaapusten tunnekorttien hyödyntämistä!


Aiheet: Kynätehtävät tunteista ilo, suru, viha, jännitys, onni, rauha, ylpeys ja pelko. 

Materiaali: Tuote on ladattava tiedosto, jonka voit tallentaa koneellesi. Tiedosto sisältää 18 erilaista kynätaito/puuhatehtävää (koko A4). Huomioithan, että yksi tehtävistä täytyy tulostaa kaksipuoleisena. Tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen yhteydessä ja voit tallentaa sen omalle koneellesi. Ladattavat tuotteet toimitetaan ilman toimituskuluja.

Henkilöasiakas: Ostamasi käyttöoikeus on henkilökohtainen. Yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää työkäytössä enintään yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. 

Päiväkoti- ja yritysasiakas: Huomiothan, että yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää enintään yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. Mikäli teet tilauksen yritysasiakkaiden verkkolaskutuksella, tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen käsittelyn jälkeen.

Käyttöoikeuden ulkopuolella tiedoston sisällön jakaminen, kopioiminen ja tuotteen jälleenmyyminen on kielletty.

Tuotteen suunnittelu ja kuvitus: Tanja Ylimäinen ja Teija Hietala

Tuotteiden kopioiminen kielletty © Kaapuset

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.