Kaapusten joulumateriaali
Kaapusten joulumateriaali
Kaapusten joulumateriaali

Kaapusten joulumateriaali

12,00 €
sis. 10 % ALV
Toimitetaan sähköisesti PDF-muodossa.

Mainio ja monipuolinen puuhapaketti joulukuulle! Tästä materiaalista löydät monipuoliset vinkit jouluisiin puuhiin. Kokonaisuus sisältää kynätehtäviä sekä Joulupallot ja Joululahjat tehtäväkokonaisuudet. Kokonaisuudet sisältävät yhteensä 12 toimintavinkkiä joiden parissa liikutaan, lasketaan, harjoitellaan värejä, arvuutellaan ja paljon muuta! Materiaali tuo pienille joulunodottajille mieleistä puuhaa pukkia odotellessa! Tuote on yhteensopiva Kaapusten vuoden 2023 joulukalenterin kanssa.


Materiaali: Tuote on itse tulostettava, kaksitoista (12) A4 kokoista arkkia sisältävä, ladattava PDF-tiedosto. Tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen yhteydessä. Tiedoston voi ladata kerran ja se on ladattavissa 7 vuorokautta ostohetkestä. Tallennetussa tiedostossa materiaali säilyvät kätevästi tallessa ja voit hyödyntää sen yhä uudelleen. Materiaali on suunniteltu Kaapusten joulukalenterin lisäosaksi, mutta se on tuo pienille joulunodottajille mieleistä puuhaa pukkia odotellessa vaikka sinulla ei kalenteria olisikaan!  Toimituskulut 0 euroa. 

Henkilöasiakas: Ostamasi käyttöoikeus on henkilökohtainen.

Päiväkoti- ja yritysasiakas: Huomiothan, että yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää yhdessä varhaiskasvatusryhmässä.  Mikäli teet tilauksen yritysasiakkaiden laskutuksella, tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen käsittelyn jälkeen.

Käyttöoikeuden ulkopuolella tiedoston sisällön jakaminen, kopioiminen ja tuotteen jälleenmyyminen on kielletty.

Tuotteiden todellinen väri voi hieman poiketa verkkosivuston kuvista. Tiedostossa RGB- väriprofiili.

Tuotteen suunnittelu ja kuvitus: Lasten- ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM®, sosionomi AMK (varhaiskasvatuksen opettajan pätevyys), sairaanhoitaja Tanja Ylimäinen ja psykiatrinen sairaanhoitaja Teija Hietala

Valmistettu Suomessa.

Tuote on vastaava, kuin uutiskirjeen mukana marraskuussa 2023 lähetetty materiaalikokonaisuus.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.