Kaapuset - tunnekuvat
Kaapuset - tunnekuvat
Kaapuset - tunnekuvat
Kaapuset - tunnekuvat
Kaapuset - tunnekuvat

Kaapuset - tunnekuvat

10,00 €
sis. 24 % ALV
Toimitetaan sähköisesti PDF-muodossa.

Helposti mukana kulkevat Kaapusten tunnekuvat tukevat tunnepuhetta arjen tilanteissa. Ne sopivat avainnauhaan ja muistipeliksi! 

Tunnekuvat auttavat lapsia tunnistamaan, sanoittamaan ja ilmaisemaan tunteita. Ne ovat monipuolinen apuväline, joka tekee tunnetaitojen opettamisesta helpompaa. Käytä kuvia erilaisissa arjen tilanteissa, kuten ristiriitatilanteissa, aamun hoitoon jäämisessä, puuhissa, pukeutumisessa ja päivälevolla. Vinkkejä tunnekuvien käyttöön saat lisää ostamasi tuotteen mukana.

Tulostamalla kuvat tuplana saat ihanan tunnemuistipelin. Tunnekuvien avulla tunnetaitojen oppiminen on hauskaa ja luontevaa. Lisätään tunnepuhetta arjessa! 


Ikä suositus: Tunnekuvista hyötyvät kaikenikäiset lapset.

Materiaali: Tuote on itse tulostettava, kuusi(6) A4 kokoista arkkia sisältävä, ladattava PDF-tiedosto. Materiaalissa on mukana kuvien monipuoliset hyödyntämisvinkit. Kuvat toimivat tukena kaikkien Kaapusten materiaalien rinnalla. Tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen yhteydessä. Tiedoston voi ladata kerran ja se on ladattavissa 7 vuorokautta ostohetkestä. Tallennetussa tiedostossa kuvat säilyvät kätevästi tallessa ja uudet kuvat löytyvät helposti kadonneiden tai rikki menneiden tilalle! Toimituskulut 0 euroa. Suosittelemma kuvien laminointia tulostamisen jälkeen, jotta kuvat säilyvät käytössä pidempään. Mikäli haluat kuvat kaulanauhaan voit esim. Rei`jittimellä tehdä reijät kuviin ja puhauttaa ne avainrenkaaseen.

Henkilöasiakas: Ostamasi käyttöoikeus on henkilökohtainen. Yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää työkäytössä yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. 

Päiväkoti- ja yritysasiakas: Huomiothan, että yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. Mikäli teet tilauksen yritysasiakkaiden laskutuksella, tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen käsittelyn jälkeen.

Käyttöoikeuden ulkopuolella tiedoston sisällön jakaminen, kopioiminen ja tuotteen jälleenmyyminen on kielletty.

Tuotteiden todellinen väri voi hieman poiketa verkkosivuston kuvista. Tiedostossa RGB- väriprofiili.

Tuotteen suunnittelu ja kuvitus: Lasten- ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM®, sosionomi AMK (varhaiskasvatuksen opettajan pätevyys), sairaanhoitaja Tanja Ylimäinen ja psykiatrinen sairaanhoitaja Teija Hietala

Kortit on valmistettu Suomessa.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.