Kaapuset päiväkodissa -tunnetaitosalkku
Kaapuset päiväkodissa -tunnetaitosalkku
Kaapuset päiväkodissa -tunnetaitosalkku
Kaapuset päiväkodissa -tunnetaitosalkku
Kaapuset päiväkodissa -tunnetaitosalkku
Kaapuset päiväkodissa -tunnetaitosalkku
Kaapuset päiväkodissa -tunnetaitosalkku
Kaapuset päiväkodissa -tunnetaitosalkku
Kaapuset päiväkodissa -tunnetaitosalkku

Kaapuset päiväkodissa -tunnetaitosalkku

295,00 €
sis. 24 % ALV
Tunnetaitosalkku on uudistumassa!

Valmis pedagoginen kokonaisuus, jossa oppimisen alueet, varhaiskasvatuksen arjen tarpeet ja tunnetaidot on yhdistetty monipuoliseksi kokonaisuudeksi.

Kaapuset päiväkodissa - tunnetaitosalkussa saat toimivat työkalut koko varhasikasvatuksen toimintakauden rakentamiseen tunnetaitojen ympärille. 

Kattava, VASU:n tavoitteet huomioiva ja suoraan varhaiskasvatuksen arkeen suunniteltu, käytännönläheinen Kaapuset päiväkodissa - tunnetaitosalkku, tarjoaa ratkaisun tunnetaidot huomioivan pedagogisen toiminnan suunnitteluun. Materiaali sisältää monipuolisen kokonaisuuden, jossa tunnetaitoja ja kognitiivisia taitoja harjoitellaan rinta rinnan rakentaen samalla tunnetaitoja tukevaa oppimisympäristöä. Käsiteltäviä tunteita ovat: jännitys, pelko, viha, suru, ilo ja häpeä, lisäksi mukana myös vireystilat.

Kaapuset päiväkodissa -tunnetaitosalkku sisältää konaisuuden varhaiskasvatuksen arkeen sopivia tunnetaitoja tukevia käytäntöjä, jotka on helppo ottaa käyttöön! Materiaalin käyttöönotto on tehty helpoksi kuvitetulla sisällysluettelolla ja etenemismallilla. Salkku sisältää paljon valmiit materiaalit ja monipuoliset digimateriaalit. Kaikessa on huomioitu sekä pedagoginen näkökulma että aikaa säästävä helppous.

Kaapusten kanssa jokainen voi sukeltaa tunteisiin, materiaalin rikas kuvitus on suunniteltu tukemaan osallistumista kielellisestä tasosta riippumatta. Toiminnanohjaukseen suunnatuille materiaaleille salkussa on myös tunnetaitoja tukeva syy, tuttujen hahmojen toisteisuus luo turvaa ja tukee myös tunnetaitojen harjoittelua. Ryhmätilanteiden lisäksi monet materiaalit soveltuvat myös kahdenkeskisiin tunnetuokioihin. Kaapusten kanssa tunnetaidot ovat osa ihan jokaista päivää. 

Pakettiin kuuluva monipuolinen digimateriaali on ladattavissa linkistä, jonka toimitamme sähköpostitse.


Jos olet kiinnostunut tilaamaan Kaapuset päiväkodissa -tunnetaitosalkkuja suuremman määrän, pyydä tarjousta osoitteesta: info@kaapuset.fi

Voit pyytää myös salkun esittelyä, jonka voimme järjestää etänä tai mahdollisuuksien mukaan paikan päällä!

 

Pakkaus sisältää: 

Tunnetaitaja oman elämän ohjaksissa -ohjauskirjanen

- Kuvitetut etenemisohjeet 

- 7 tunnetaitokorttipakkausta joiden aiheina jännitys, pelko, viha, suru, ilo, häpeä ja vireystilat (koko A5) Harjoitteet rakennettu oppimisen alueiden ympärille, vasu ja varhaiskasvatuksen arjen tarpeet huomioiden, unohtamatta oppimisympäristön merkitystä tunnetaitojen kasvun tukemisessa. 

- Kaapuset – Ensimmäinen matka maahan -kirja

- Kaapuset pöytäteatteri - Kuusi tunnetarinaa tunteista 

- Kaapusten tunnekortit

- Toiminnanohjauskortit (sis.33 kuvaa avainnauhaan valmiiksi avattavaan avainrenkaaseen järjestettynä)

Lisäksi saat sähköpostiisi toimitettuna digimateriaalikokonaisuuden, joka sisältää kaikki tunnetaitokorteissa mainitut materiaalit, kirjeet lapsille ja kotiväelle, värityskuvat, kynätehtävät ja piirrostehtävät jokaisesta tunnepakkauksen aiheesta sekä A3 kokoinen ”Etsi kuvasta tunteita” – julisteen ja lisäksi reilusti monipuolista tunnetaitoja tukevaa puuhaa ja tehtävää.

Lisäksi uudelleensuljettavat muovitaskut tunnetaitokorteille (7 kpl, koko A5), pöytäteatterimateriaalille (1 kpl, koko A4) ja ahmateille (1 kpl, koko A4). Pakkauslaatikko toimii pöytäteatterin päiväkotirakennuksena. 


Salkun toimitusaika noin 25-30 päivää.

Materiaali: 300 g Ensocoat kartonki, 170 g G-Print-paperi, 100 g G-Print-paperi, 200 g G-Print-paperi, 130 g G-print-paperi. Korttien uudelleen suljettavat säilytystaskut laadukasta polypropeiinia.

Tarkoitettu käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Huomaathan, että painotuotteiden väri voi hieman poiketa sivuston myyntikuvista. Itsetuolostettavan materiaalin väritykseen vaikuttaa käyttämäsi tulostin ja sen asetukset.

Tuotteen suunnittelu ja kuvitusLasten- ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM®, sosionomi AMK (varhaiskasvatuksen opettajan pätevyys), sairaanhoitaja Tanja Ylimäinen ja psykiatrinen sairaanhoitaja Teija Hietala

Meillä on yli 20-vuoden kokemus erilaisista tehtävistä varhaiskasvatuksessa, tunnetaidoissa, syöpäsairaanhoidossa sekä mielenterveys- ja päihdetyössä. Missomme on tuoda tunnetaidot osaksi kokopäiväpedagogiikkaa ja luoda lapsuudessa pohja tunnetaidoille, jotka kannattelevat läpi elämän.

Salkun sisältämät painotuotteet on valmistettu Suomessa. 

Kirja painettu EU:ssa.

Tuotteiden kopioiminen kielletty ©Kaapuset

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.