Ihana kehoni
Ihana kehoni
Ihana kehoni
Ihana kehoni
Ihana kehoni

Ihana kehoni

14,00 €
sis. 10 % ALV
Toimitetaan sähköisesti PDF-muodossa.

Ihana kehoni- materiaalin avulla tutustutaan kehonosiin ja samalla opitaan, kuinka tunteet voivat tuntua eri puolilla kehoamme! 

Venni ja kaapuset auttavat niin kehonosien nimeämisessä, niiden sijaintiin tutustumisessa kuin tunnekehoyhteyden vahvistamisessa! Toiminnalliset lorut saavat teidät liikkeelle ja leikin kautta kehonosat tulevat tutuksi kuin itsestään. 

Ihana kehoni -materiaali korostaa nimensä mukaisesti myös jokaisen oman kehon ihanuutta juuri sellaisena kuin se on ja tukee loruineen myös äänteiden oppimista ja kielen kehitystä.

Tunnekehoyhteyden harjoittelu on tärkeää, koska se auttaa lapsia tunnistamaan ja ymmärtämään omia tunteitaan sekä kehon reaktioita niihin. Tämä tietoisuus tukee emotionaalista hyvinvointia, itsesäätelyä ja sosiaalisten taitojen kehittymistä, jotka ovat keskeisiä tekijöitä lapsen kokonaisvaltaisessa kasvussa ja kehityksessä.

Materiaali sopii myös pienille.


Opetusmateriaali: Tuote on itse tulostettava, seitsemäntoista (17) sivuinen PDF-tiedosto. Sisältää 11 isoa lorukorttia, 9 pienempää kuvaa kehonosien nimeämisen harjoitteluun, 8 kaapusten tunnekuvaa, sekä kattavat ohjeet materiaalin hyödyntämiseen. Tiedosto on ladattavissa kerran 7 vuorokautta ostohetkestä, joten tallennathan materiaalin tietokoneellesi. Toimitus 0€.

Sähköisillä materiaaleilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Ikäsuositus: Sopii myös alle 3-vuotiaille

Yksityisasiakas: Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Tiedostolla on käyttöoikeus omassa varhaiskasvatusryhmässä ja kotona. 

Yritysasiakas: Tuotteella on käyttöoikeus yhdessä varhaiskasvatusryhmässä.

Tiedoston jakaminen eteenpäin ja tuotteen jälleenmyyminen on kielletty.

Tuotteen värit voivat hieman poiketa verkkosivun kuvien värityksestä, RGB-väriprofiilin.

© Kaapuset Oy

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.