Teemapaketti pienten tunnekasvatukseen: LEIKKI, LIIKE JA TOIMINNALLISUUS

Teemapaketti pienten tunnekasvatukseen: LEIKKI, LIIKE JA TOIMINNALLISUUS

40,00 €
sis. 10 % ALV
Toimitetaan sähköisesti PDF-muodossa. Ostamalla tuotteet pakkauksena säästä -20%, toimitus 0€

Tästä on helppo aloittaa pienten tunnekasvatus.❤️

Kokosimme sinulle pienten tunnekasvatuksen tueksi kokonaisuuden, jonka keskiössä ovat liike, toiminnallisuus ja leikki.

Lapsen tunteiden tunnistamisen ja ilmaisun kehityksen kannalta on tärkeää, että tunteita käsitellään lapselle ominaisin tavoin oppia, kuten yhdessä leikkien ja lorutellen. Lapset myös kokevat tunteet hyvin kokonaisvaltaisesti ja kehollisesti, joten myös tunteisiin tutustuminen tapahtuu luontevasti kehon ja liikkeen kautta aikuisen turvallisen vuorovaikutuksen ja sanoittamisen tukemana.

Kokonaisuus sisältää:

❤️ Novan ja kaapusten tunnesuujumppa

Tunnesuujumpan toiminnalliset lorut ja tunnekuvat Novan kasvoista auttavat tunteiden nimeämisessä ja tunteiden tunnistamisen harjoittelussa. Lyhyet toiminnalliset lorut myös herättelevät huomaamaan tunteiden vaikutuksen ilmeeseen ja ääneen vahvistaen samalla suun alueen motoriikkaa.

❤️ Ihana kehoni

Ihana kehoni -materiaalin avulla nimetään kehonosia ja tutustutaan tunteiden tuntumiseen kehossa toiminnallisilla loruilla, joissa yhdessä nimetään ja etsitään kehonosia ja laitetaan ne vaikkapa tutisemaan pelosta! Yhdessä kuvatuen turvin myös tutkitaan, missä kohtaa kehoa erilaiset tunteet tuntuvat.

❤️ Tunteelliset eläimet -jumppakortit

Tunteelliset eläimet  tutustuttavat tunteisiin liikkeen ja leikin keinoin. Rakenna vaikkapa pienille kissoille rata ja kokeilkaa, mitä kissojen liikkeille tapahtuu, jos ne tukevat surullisiksi. Aikuisten heittäytyminen ja esimerkki innostaa myös lapset osallistumaan leikkiin erilaisia tunteita ilmaisten. Ja välillä voi jumppailla eläiminä ihan muuten vain!


Ostamalla kokonaisuuden säästät 8,90€

Opetusmateriaalipaketti: 3 kpl itse tulostettavia PDF-tiedostoja. Tiedostot ovat ladattavissa pdf-muodossa 7 vuorokautta ostohetkestä, joten tallennathan materiaalin tietokoneellesi. Tiedostot saapuvat antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti tilausvahvistuksen yhteydessä. Tiedostot voi ladata kerran. Toimituskulut 0 euroa.

Yksityisasiakas: Tiedoston käyttöoikeus on henkilökohtainen. Yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää työkäytössä omassa varhaiskasvatusryhmässä ja kotona. 

Päiväkoti- ja yritysasiakas: Huomiothan, että yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. Mikäli käytät materiaalia esim. kahdessa eri ryhmässä, ostathan tiedoston kaksi kertaa. Mikäli teet tilauksen yritysasiakkaiden laskutuksella, lasku lähetetään verkkolaskuna tai ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen jälkeen valintasi mukaan.

Tuotteen suunnittelu ja kuvitus Kaapuset Oy

Tuotteiden kopioiminen ja väärinkäyttö on kielletty © Kaapuset

Sähköisillä materiaaleilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.