Ahmatit (ladattava tiedosto)
Ahmatit (ladattava tiedosto)
Ahmatit (ladattava tiedosto)
Ahmatit (ladattava tiedosto)
Ahmatit (ladattava tiedosto)
Ahmatit (ladattava tiedosto)

Ahmatit (ladattava tiedosto)

15,00 €
sis. 10 % ALV
Miltä tuntuu jos toinen tönii? Entä miltä tuntuu jos kaveri pyytää mukaan leikkiin? Tuleeko halauksesta iloiseksi? Pelottaako pimeä?

Ahmatit ovat toiminnallinen kaveri- ja tunnetaitoja vahvistava materiaali, joka sopii mainiosti esimerkiksi aamupiirille/tuokiolle. Lapsista on hauskaa syöttää ahmatteja ja samalla tutkitaan, millaisia tunteita erilaiset tapahtumat ja asiat saavat aikaan. 

Lapsen huomatessa, että teot aiheuttavat tunteita, syntyy mahdollisuus empatian ja myötätunnon kokemiseen ja lapsen on helpompi toimia toiset huomioiden. Materiaalin kuvista löytyy monipuolisesti varhaiskasvatuksen arjesta tuttuja tilanteita.❤️

Materiaali sisältää ohjeet, viisi ahmattikaapusta (viha, suru, pelko, ilo ja jännitys) sekä 60 kuvaa (26 hahmokuvaa ja 34 muuta kuvaa).

Materiaali sopii käytettäväksi sekä ryhmässä että kahdestaan lapsen kanssa.


Ohje: Tulosta kuvat ja ahmatit, leikkaa ja laminoi. Kiinnitä ahmatti sinitarralla tai kaksipuoleisella teipillä esimerkiksi murolaatikkoon, johon tehdään aukko suun kohdalle.

Materiaali: Tuote on itse tulostettava, ladattava 14 sivuinen PDF-tiedosto. Tiedosto saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti tilausvahvistuksen yhteydessä. Tiedoston voi ladata kerran ja tallentaa omalle koneelleen. Tiedosto on ladattavissa 14 vuorokautta ostohetkestä. Toimituskulut 0 euroa.

Henkilöasiakas: Ostamasi käyttöoikeus on henkilökohtainen. Yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää työkäytössä enintään yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. 

Päiväkoti- ja yritysasiakas: Yhtä ostettua tiedostoa saa käyttää työkäytössä enintään yhdessä varhaiskasvatusryhmässä. Mikäli teet tilauksen yritysasiakkaiden laskutuksella, lasku saapuu ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen jälkeen.

Poista rikkinäinen tuote heti käytöstä. Tuote on tarkoitettu vain aikuisen käyttöön. 

Huomioithan, että värit voivat poiketa hieman verkkosivuston kuvista.

Tuotteen suunnittelu ja kuvitus: Tanja Ylimäinen ja Teija Hietala

Valmistettu Suomessa.

Tiedoston sisällön jakaminen, kopioiminen ja tuotteen jälleenmyyminen on kielletty © Kaapuset


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.