100€ lahjakortti
Uutuus

100€ lahjakortti

100,00 €
sis. 0 % ALV

Kaapusten lahjakortti avaa ovet maailmaan täynnä oppimisen iloa ja seikkailuja! 

Kun annat Kaapusten lahjakortin, annat lahjan, joka sopii moneen tilanteeseen ja sydämeen. Se voi olla oivallinen valinta varhaiskasvattajalle kiitoksena arvokkaasta työstä, ystävälle, joka on juuri aloittanut työn varhaiskasvatuksen parissa, kollegalle, joka ansaitsee kiitoksen tärkeästä panoksestaan lasten kasvun tukemisessa, tai vastavalmistuneelle, joka lähtee innolla rakentamaan omaa polkuaan varhaiskasvatuksen ammattilaisena tai perheelle, joka varmasti ilahtuisi esimerkiksi Kaapusten Tunnetaitopelistä.

Saat tilauksen yhteydessä koodin, jolla lahjakortti toimii. (Lahjan saanut henkilö voi maksaa ostoksensa syöttämällä koodin verkkokaupan kassalla.) Halutessasi lahjakortista oheisen kuvan näköisenä, voit ladata kuvan ja tulostaa sen. Kaapusten lahjakortti on varmasti hyvä ja mieluisa valinta lahjaksi, mutta lisäksi se on tärkeä investointi lasten tunnetaitoihin ja tulevaisuuteen.


100 euron lahjakortti, joka on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortteja on saatavilla summilla: 10€, 25€, 50€ ja 100€. Mikäli haluat lahjakortin eri summalle niin laitathan meille viestiä www.kaapuset.fi

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.